dimecres, 23 de gener del 2013

CRONICA JORNADA 12 BIR - BORBOLLA

Diumenge al matí no podiem tornar a fallar, tots o teniem clar i així va ser un 5 a 1 final.
El partit en si tot i que el Borbolla no ens va crear excessius problemes , ens va costar molt obrir la llauna !!
Exactament 15 min quant la Gemma Camp va fer el gol de remat al segon pal, a partir de llavors i amb nomes 2 minuts Vanessa Garcia fa fer 2 gols quasi exactes i tot va ser molt més facil.
La segona part va começar igual fins que el Borbolla va pujar linies per mirar de pressionar-nos la sortida , però o vem saber resoldre bé i la Sara Cristòfol feia el 4 a 0 a falta de 10 min per el final , la jugadora del Borbolla Nahir Roig feia el gol de l'honor del seu equip.
Llavors vem fer un cambi a la porteria i va entrar Alba Ceballos i com sempre fa, tot i tenir molts pocs minuts va aturar les ocasions del Borbolla a la perfecció .
Només faltava el xiulet final però Sara Cristofòl volia el doblet i va fer pujar el 5 gol.

Ara ja no hi ha volta enrera i no podem tornar enrera només ens queda apendre dels errors per un futur inmediat, ja que amb els resultats d'aquesta jornada si haguessim tirat aquests ultims 3 partits envadant estariem a la 3 posició de la lliga i lluitant per la copa de la reina.