dimecres, 23 de gener del 2013

CRONICA JORNADA 10 HC PALAU - BIR

Dissabte al matí ens vam desplaçar a Palau en un mati molt fred on teníem la intenció de portar els 3 punts cap a Bigues i deixar el Palau per sota nostre i seguir amb les aspiracions d'estar  a la part mitja-alta de la classificació tot i la derrota contra l'igualada .
Des de l'inici del partit tots dos equips fèiem un joc gris , sense massa rapidesa i sense fer el nostre joc habitual , les ocasions del partit van ser poques i  mal executades per les dues bandes , el partit semblava que acabaria amb empat ja que va ser molt igualat ( tot i no jugar cap dels dos equips al seu nivell habitual )
però a falta de 8 minuts per el final... va arribar el protagonista del partit! (no m'agrada parlar malament del arbitres )  , però es va treure que la butxaca una falta directa inexistent , que Laura Puigdueta no va desaprofitar per fer 1 a 0 sumar els primers punts de l'any per el Palau.
Nosaltres ens toca reflexionar perquè aquest partits sapiguem posar-hi l'actitud i motivació que cal per tirar-los endavant.

aquest cop el Miquel no es va poder acompanyar.