dimecres, 23 de gener del 2013

CRONICA JORNADA 11 CERDANYOLA -BIR

Dura derrota a la pista del Maheco Cerdanyola per 3 a 2  en un partit on va tenir molts moments de descontrol on no vem saber trobar la manera  d'aturar-ho i jugavem mes amb el cor que amb el cap!
Vem començar perdent habien passat 3 minuts de partit com ultimament ens passa i això sempre es fa complicat , després del primer cop salvem una falta directe en contra  i seguim dins el partit i el Cerdanyola fa el seu joc per cer molt permissiu per part de l'arbitre ja que moltes jugades podrien castigarse facilment amb targetes blaves , com una agresió clarissima ( cop de colze al colll ) a la nostre jugadora Sara Cristòfol.
Marta Borras fa l'empat a 1 a 1:32 de la primera part i així anem al descans.
Sortim a la segona part conscients que hem d'anar a per el partit i el Cerdanyola segueix aumentan el seu marcador de faltes 7 a 2 i llavors un altre gerro d'aigua freda penal en contra i gol de Rita Diaz.
A partir d'aquest moment el partit agafar un caire molt més boig i ens começem a carregar de faltes amb pocs minuts , tot i que el Cerdanyola també i arriben a la 9 i ens aquest moment ens xiulen un penal a favor que Vanessa Garcia transforma i recuperem l'empat 2 a 2 ,  pero ens dura un minut ja que en un altre bola dins l'area Raquel Torra fa el 3 a 2.
Un minut més trad arriba la desena falta i la Sara Cristofòl es dirigueix a llençar la directa , però no pot fer el gol .
Encara quedaven 4 minuts però no vem saber atacar adecuadament i vem acabar perdent el partit i les opcions de seguir a la zona alta.