dimecres, 19 de desembre del 2012

CRONICA 8 JORNADA PATIN ALCORCON-BIR

Dissabte passat l'equip es desplaçava a Madrid  amb la il.lusió de poder portar un resultat possitiu d'una pista on mai haviem pogut puntuar, sabiem que es una de les pistes més complicades de la categoria , però també sabiem que estem en una bona dinamica desde la primera i unica derrota contra el Manlleu a la primer jornada.
El partit va començar amb un alt ritme per part de l'Alcorcon buscant atacs directes que vem saber aturar amb una molt bona i solida defensa cosa que ens donava contraatacs i també nosaltres arribavem amb perill a la seva porteria pero cap equip obria la llauna i així arribavem a la mitja part d'un partit com e dit abans amb molt de ritme.
La consigna nostra era clara seguir amb la mateixa defensa i insitint a  dalt elaborant joc i intentant anar a pel partit amb seny tot i que vam tenir forces opcions per marcar la seva portera es va encarregar de desfer totes les jugades d'atac a la perfecció, el partit anava acabant venien el moments decissius i a falta de 6 minuts per acabar amb el resultat de 0 a 0 l'arbitre ens pitava un penal amb contra....Però alla teniem a la Cristina que després de les bones actuacions durant tot el partit sabia que aquella no podia entrar !! I així va ser va parar el penal a la perfecció.
Quedaven 4 minuts nosaltres estabem a 8 faltes i l'Alcorcon amb 5 i el public apretaba i molt igual
Que l'equip pero vam saber aguantar l'ultima empenta final i vam aconseguir "l'objectiu" que era puntuar per primera vegada!!