dimecres, 12 de desembre del 2012

CRONICA 7º JORNADA BIR - SFERIC DE TERRASSA

Diumenge passat vam jugar el partit corresponen a la setena jornada de l'oklligaF contra l'Sferic de Terrassa un equip que te esta situat situat a la part mitja de la classifficació i que sabíem de les bones jugadores que te i que no seria fàcil, la primera fase del partit va ser força igualat amb  control de la bola per part dels dosa equips buscant atacs llargs però amb les consignes de no donar contra-atacs , al minut 16 Marta Mompart feia el 0 a 1 en una jugada personal on la bola s'eleva i la Cristina per la visió de per moments, amb la mala sort que cau exactament on estava la jugadora del Sferic i només a d'empenyer la bola al fons del xarxa.
Com quasi sempre ens toca tornar a remuntar ( que o estem aprenent !! ) Després del gol però Vanessa Garcia torna la igualada al marcador en una jugada personal finalitzada amb un arrastre que la portera del Sferic no pot fer res per evitar l'empat i anem amb el resultat de 1 a 1 al descans.
La segona part comença molt diferent i ens fem amb la possessió i el control del partit i les finalitzacions aquesta setmana si estem més encertats i la Sara Cristòfol en un doble remat fa  el gol que ens situa per davant 2 a 1 , el tercer gol arriba de falta directa transformada per la Marta Borràs que amb 3 a 1 ens aporta molta més tranquilitate s'ha de destacar la bona actuació de la nostra portera Cristina Vegas, tot i el resultat nosaltres estabem amb 9 faltes a falta de 6 minuts per acabar i sabiem que cauria ,i així va ser però la Cristina va torna a fer una doble intervenció per desfer el perill .
Quant tot semblava acabat va aparèixer de nou la Gemma Camp i va tornar a marcar com quasi sempre fa posant el 4 a 1 en el marcador final.
Tot i desaprofitar un penal i una falta directa vem estar més encertats de cara a porteria , L'equip sabia que guanyant es situarien 5 a la classificació amb 2 partits menys que equips que tenim per davant i amb la il·lusió de poder  somiar en entrar en la copa de la Reina ( tot i que sabem que serà molt difícil!! Però o intentarem partit a partit.
Tornar agrair la gent que es va acostar al pavelló per animar a l'equip.