diumenge, 2 de desembre del 2012

CRONICA 6 JORNADA CP.VILANOVA - BIR

Aquest divendres tornàvem a reprendre la competició després de 2 mesos d'aturada per la disputa del mundial a Recife ( Brasil ).
El rival a batre aquesta jornada era el Vilanova un equip al qual coneixem bé després d'enfrentar-nos a la pretemporada i veure l'evolució d'aquest equip que tot i estar a la zona  baixa de la taula classificatoria han perdut tots el partits d'un sol gol i  van obtenir una Victòria contra el sempre potent Alcorcon , també han fet una gran copa penedès. Així doncs nosaltres tenim molt clar que seria un partit complicadissim en una històrica pista d'hoquei on les mides son més petites que les de bigues i que per tant havíem d'adaptar-nos ràpidament per tal que el rival no ens pogués pressionar i sentir-se còmode, els primers minuts de partit tot i no estar fent el nostre millor joc va tenir 3 opcions força clares d'obrir el marcador però ens falta acabar d'estar fins en els últims metres per tal de fer més gols!! ( als reis mags ja els hem demanat una caixa d'estics màgics...) .
Tot i aquest començament s'ha de dir que el Vilanova va jugar millor que nosaltres, més que millor eren les ganes i actitud . Ja que tot això els va donar el primer gol del partit i el resultat final de la primera part 1 a 0.
Al descans nosaltres vam tenir el temps necessari per reflexionar i posar-nos les piles ( que semblava que sabien quedat a Bigues) intentar oblidar els 20 minuts primers i començar de 0 i així vam intentaro vam sortir amb una defensa molt mes agressiva amb l'actitud que s'ha de tenir a l'oklliga i les ganes que mai ens poden faltar! Tot i estar millor que elles va arribar el 2 a 0 a falta de 10 minuts per el final i amb tota la pressió per nosaltres !! En una altre contra nostra aquest cop si Gemma Camp obria el marcador pel BIR en un remat al segon on va tenir que estirar-se de valent  per arribari i 3 minuts després Laia Pera feia un xut des de mitja distancia que feia pujar el 2 a 2 en el marcador i ens donava la tranquilitat que necessitavem per jugar els ultims minuts de partit !! El Vilanova estava amb 4 faltes ja del segon cicle i sabíem que la falta cauria i que teníem la Victòria a les nostres mans i així va ser la Marta Borràs no li tremola el canell i feia un gol molt maco enganyan la portera i posan la bola a l'escaire ( no dire quina... ) Però el partit no estava!! no haviem patit prou que encara ens quedaven 4 minuts eterns per defensar amb dents i ungles aquesta remuntada a Vilanova i portar els 3 punts importantissims cap a Bigues i riells, tal i com vam aconseguir finalment.
Felicitar al Vilanova per el gran partit que va fer tot i la derrota i tenir clarissim que la sort ajuda però no s'ha de comptar amb ella mai!! Seguim sumant i seguim creixent a poc a poc i bona lletra, destacar també l'afició que es va desplaçar fins a Vilanova, Gracies per fer-nos sempre costat.