dimarts, 20 de novembre del 2012

CRONICA 4º I ULTIM PARTIT DE LA COPAPENEDÈS.CAT

Dissabte ens desplaçàvem a Girona a les ganes e il·lusió de fer un bon partit i guanyar al sempre competitiu Igualada que a més ens permetria no queda ultim lloc d'aquest primera edició de la copapenedès.cat.
El partit va començar amb bones possessions per part nostra i creant forces ocasions de gols les quals tant ens costa convertir en gol ...!!!
I com ja sabem quant tan ataques i no el fas " normalment " sempre acabes encaixant el gol tu i de la pitjor manera possible , ja que l'inici del gol de l'Igualada bé d'una relliscada de Gemma Cristòfol a la zona defensiva. Tot i això la mentalitat que te l'equip segueix creixent i no deixem de fer el nostre joc confiant sempre amb les nostres possibilitats, així arriba el gol de Vanesa Garcia amb un xut exterior i després d'una bola al pal la nostra " capi " Julia Coll es treu un bon xut ajustat al pal i ens anem al descans amb un 2 a 1 a favor però amb la sensació de poder tenir el partit molt més al nostre favor.
La segona va començar millor i de nou Vanesa Garcia i Marta Borrás posaven el 4 a 1 al marcador Peró en dues jugades en menys de 2 minuts l'Igualada es tornava a posar dins el partit amb 2 gols més i situant un incomode  4 a 3 a l'electronic de Palau. Al final a manca d'un minut i mig per acabar el partit Gemma Cristòfol i Marta Borrás sentenciaven el partit amb el definitiu 6 a 3 a favor del BIR!
Cal donar les gràcies a la gent d'esports penedès representat per Arnau Jaumira per donar ressò del hoquei femení a través de la web i de les seves comptes de twitter.

Enllaç noticies:
http://www.esportspenedes.cat/ep/index.php/hoquei/copaep-hoquei/item/6100-lefectivitat-del-bigues-li-val-la-setena-posició-davant-ligualada-6-3