divendres, 9 de novembre del 2012

CRONICA 2º PARTIT DE LA COPAPENEDÈS.CAT

El passat dimarts ens vam desplaçar a Sant Hipòlit de Voltregà saben que estabem quasi obligats a guanyar per estar a la final a 4 d'aquesta competició tot i les nombroses baixes de l'equip ( Marta Borràs ,Laia Pera i Judith Milla el partit va començar de la millor manera possible i al minut 2 ja guanyàvem desprès d'un bon xut de la Vanessa Garcia, les sensacions eren bones i vam tenir força control del partit durant tota la primera meitat on abans d'acabar-la un bon remat de Gemma Camp al segon pal ens va donar el segon gol.
A la segona el part Voltregà també es va posar les piles i ens va apretar en molts moments tota la pista on tot i intentar-ho i tenir forces contraatacs no vam saber materialitzar-los i ens van remuntar el marcador del 0 a 2 al 3 a 2 a 8 minuts del final , com sempre però no vam baixar el braços i vam seguir intentant fins al final, a falta d'un minut vam  jugar amb 5 jugadores de pista i acosturmar-nos aquesta nova norma i en una falta a favor nostre vam colocar 3 jugadores davant la portera del Voltregà i la bola es va colar per l'unic forat que quedava i va significar el 3 a 3 definitiu, No hi ha maneres de guanyar a Voltregà aquest any 2 partits 2 empats , haurem d'esperar al partit de lliga a casa per intentar derrota aquest bon equip.
Després de tot l'empat encara ens deixa les portes obertes a jugar la final ja que la classificació ara mateix es aquesta:
1º Girona 6 punts
2º Voltregà 4 punts
3º Bir 1 punt
4 Manlleu 0 punts
Ara ens toca esperar la victòria del Girona a casa seva contra el Voltregà i en cas de ser així nosaltres guanyar al manlleu , per un resultat mes ampli del que va aconseguir el Voltregà per tenir el golaverage global al nostre favor.
Destacar també el debut de Laura Carrillo jugadora del nacional catalana del club la qual ens va ajudar també molt aconseguir aquest bon resultat.