divendres, 16 de novembre del 2012

CRONICA 3º PARTIT COPAPENEDÈS.CAT

Dissabte passat el nostre equip sènior de noies va tornar a perdre 1 a 3 contra el club patí Manlleu , el partit va tornar a ser com el de lliga amb un Manlleu defensant amb zona i buscant sortir al contra atac , vam intentar rodar la bola ràpid  per desfer aquesta zona que la tenim creuada! vam tenir moltissimes opcions per fer  un parell de gols o més però ens falta aquella xispa d'inspiració i de picardia per foradar la porteria contraria en el metres finals, així vam arribar al descans 0 a 0 , la segona part va continuar igual fins al minut 10' en la qual una les poques aproximacions clares del Manlleu ens va suposar el 0 a 1 i tot just 2 minuts després el 0 a 2, el partit es complicava i després de molt insistir en el xut exterior la Laura Carrillo desviant una bola ens tornava a posar dins el partit , però tot i els intents per situar l'empat en marcador amb  falta directe inclosa , quant faltaven 3 minuts per la finalització del partit el manlleu va fer el seu 3 gol i va sentenciar el partit.
Només ens queda seguir treballant per corregir errors de l'equip i seguir potenciant també les seves virtuts!
Així doncs aquesta setmana ens toca anar a jugar el partit de consolació a Girona per el 7 i 8 lloc contra l'igualada que de ben segur serà un partit maco de veure i de jugar-lo.