dissabte, 29 de setembre del 2012

CRONICA JORNADA Nº3 BIR - REUS DEPORTIU

Ahir es va dispustar la tercera jornada d'aquesta oklligaF al pavelló de Bigues i Riells davant d'un Reus un altre dels aspirants a entrar a jugar competició europea.
Ja desde l'inici del escalfament es veia com les noies estaven concentradissimes ( una molt més que les altres i no dire noms.....)en el partit escoltant les cançons que els motiven.
El partit va començar com era de preveure amb una igualtat màxima i tots dos equips disposaven d'oportunitats que defenses i porteras s'encarregaven de que amb l'empat a  0 acavessin els primers 20 min.
La segona part va començar molt bé per nosaltres ja que en el min 2 un xut llunyà de Vanesa Garcia era tocada per Gemma Cristòfol enviant la bola a la xarxa, a partir d'aquest moment el Reus va apretar de valent dirigit per dos jugadores internacionals com són la Panxa Puerta i la Berta tarrida i en una d'aquestes jugades va arribar l'empat a 1 materialitzat per Berta Tarrida, el joc seguia igual dinàmic i sense pausa la realitat es que va ser un partit amb un alt ritme i un nivell de joc més que bo , es veia que aquell partit no era de cap equip i que tothom podia guanyar el punts , la llàstima es que com a Voltregà quant faltaven 6 minuts per finalitzar Laia Jimenez va marcar el 1 a 2 favorable al reus, un gerro d'aigua freda, però això es hoquei i fins l'ultim segon no es pot mai cantar victorià!!
Les noies van seguir intentan-to i al final com a Voltregà va donar el seu fruit, una jugada personal de la Sara Cristòfol que venia de ser atesa per la fisioterapeuta després d'un placatge arbitral que li va regirar el coll va treure un xut que ens va donar l'empat final .
Llàstima que a 3:30 de final del partit el Reus estava amb 9 faltes d'equip i no la vam saber forçar " noies hem de ser mes .........

La Setmana vinent l'equip es desplaçara a Vigo i lluitar per començar a sumar de 3 en 3.