dimarts, 18 de setembre del 2012

CRONICA JORNADA Nº1 BIR - CP MANLLEU

Diumenge l'equip va iniciar l'oklligaF contra un equip debutant a la categoria el Club Patí Manlleu , l'inici del matx va esta precedit d'un minut de silenci per recordar la pèrdua del vicepresident del Manlleu.
El partit va començar amb una defensa zonal del contrari la qual ens va costar molt desfer fruit d'això i d'algunes errades de l'equip tot es va posar de la pitjor manera per nosaltres amb un 0 a 2 al marcador a la primera meitat després de no estar gens encertades tampoc davant de porteria, també la portera rival va tenir una gran actuació, tot i això vam arribar al descans amb un marcador el qual es podia aixecar.
La segona part va comença també de la pitjor manera per  l'equip que estava amb ganes de remuntar el partit, ja que una penjada des de el lateral va tocar la cama d'una rival i va entrar de rebot fent pujar el 0 a 3 a l'electronic, evindenment amb aquest resultat l'equip va haver de començar a intensificar l'atac i fer una defensa molt mes pressionant i agressiva , i això va donar els seus fruits  fins a posar-nos en un 3 a 4 en contra encara amb un minuts per endavant , la vam tenir , però la portera del Manlleu va treure un 1x1 contra la Judith milla , a partir d'aquests moments l'equip ho va seguir intentant fins al final però ja a la desesperada el Manlleu va poder fer 2 gols més tancant el resultat final amb un clar 3 a 6.
Això es oklligaF i no hi ha temps per lamentacions , ja que la setmana vinent visitem la pista sempre complicadissima del Club Patí Voltregà.
Des de d'aqui donar les gracies a l'afició per la gran assistència, la propera no fallarem!