dilluns, 10 de setembre del 2012

CRONICA PARTIT AMISTÒS BIR- CP VILANOVA

Dissabte l'equip va realitzar una altre partit de preparació , aquest cop al pavelló municipal de Bigues i Riells davant un nombrós public que va venir a presenciar el partit, que sempre  es d'agrair! El partit es va disputar pactant 3 parts de 25 minuts i  va començar malament per el interessos del Bigues ja que en la primera meitat el resultat va ser de 0 a 2 favorable al Vilanova, desprès del descans l'equip va sortir amb una altre mentalitat i amb les ganes i l'empenta que havia faltat al inici del partit fruit d'això amb 2 minuts gracies a un contraatac executat a la perfecte per Gemma Camp i una Jugada individual de Marta Borràs van tornar l'empat al marcador, resultat amb el qual s'acabaria la 2 part, la 3 part l'equip va seguir atacant i va poder marxar de marcador i jugar amb més tranquilitat , ara l'equip li resta una setmana de treball intens per preparar la primera jornada de l'oklligaF on debutarà a casa contra el Club Patí manlleu.
 A continuació us adjuntem unes imatges del partit cedides per el nostre gran  fotògraf : Miquel Camp