diumenge, 23 de setembre del 2012

CRONICA JORNADA Nº2 VOLTREGÀ - BIR

Ahir a la tarda es vam disputar la segona  jornada de lliga contra el sempre potent Voltregà !! L'equip arribava al partit amb el record encara d'una dura derrota contra el Manlleu en la primera la jornada després d'una partit dolentissim , tot i que també vam arribar mentalment preparats  per no tornar a caure en els errors comesos.
L'inici del partit va ser com s'esperava un Voltregà rodant la bola en atac amb velocitat i buscant blocs i entrades amb velocitat de moltes de les seves jugadores, però al davant es van trobar amb una defensa molt agressiva i amb ajudes que no els deixaven fer el seu joc habitual , la tensió es palpava a la pista hi ha la grada , on cal dir que hi havia una bonissima entrada per veure el matx. A mitja part el marcador o deia tot 0 a 0 . A la represa Tot i la bona defensa feta per el Bir en una bola solta a dins l'area Carla Giudici va enviarla a la xarxa , de totes maneres el Bir estava a dintre el partit i es va demostrar només 20 segons després quan Vanessa recupera la bola i surt al contratac plantan-se sola davant la Laia Vives i tornant  la igualada al marcador.
Els atacs seguien per les dues bandes , però defenses i les dues porteras estaben a molt bon nivell , faltaben 6 minuts per finalitzar el partit quant Cristina Barcelo va rebre un bola dins l'areà i va materialitzar el 2 a 1. Però el Bir en cap moment va llençar la tovallola i fruit de la insistencia quan faltaven 3 minuts per finalitzar el partit la Judit Milla es va treure un xut de cullera des de mitja pista que va sorprendre a tothom!!
A partir d'aquí quedaven 3 minuts de joc i el Bir estava amb 9 faltes , sense marge d'error , podia semblar que  els equips es conformarien amb l'empat però..... que va , tots 2 van anar a per la Victòria i el Bir la va tenir per partida doble amb dos xuts de la Marta Borràs un que molt be va parar la portera del Voltregà i l'altre va sortir fregant l'escaire esquerra, bé resultat final 2 a 2 contra tot un equipàs que ens fa entendre que el Bir ha de jugar un paper important es aquesta OklligaF.