dimecres, 23 de gener del 2013

CRONICA 9 JORNADA BIR- IGUALADA

Abans de l'inici del partit l'equip va tenir un record per Judith Milla després de saber qura de passar per quirofan degut a la seva lesió del genoll i li vam voler donar tots els ànims possibles!!
Dolorosa derrota del nostre equip , davant un igualada que tot i no fer un gran partit va acabar marxant de Bigues amb els 3 punts a la butxaca.
El partit va estar marcat des de l'inici per un BIR que va anar a pressionar l'equip rival conscients de que el resultat ens faria empatar amb l'Igualada a punts i seguiríem a la part alta de la classificació , fruit de la pressió i l'empenta va arribar el gol de l'igualada després d'una targeta blava a Sara Cristòfol i ens tocava remuntar !! Vam seguir amb la pressió i arribaven les ocasions i moltes però no hi havia maneres no entraba!! La sensació era que tard o d'hora arribaria el gol portàvem el ritme
de partit i l'igualada quasi no ens inquietava i les poques opcions eren parades a la perfecció per la Cristina Vegas, però la tònica es repetia i l'Igualada ens feia el 0 a 2, lluny de ensorrar-nos a la següent jugada Laia Pera va aconseguir retallar distancies posant el 1 a 2 , abans d'arribar al descans ocasions per les dues bandes primer l'Igualada falla un penal i després nosaltres mitjançant una directa no som capaços d'empatar.
La segona part comença amb la desena falta de l'Igualada contra només 2 nostres fruit de la pressió i el bon partit que fèiem i ara si pensabem que la Marta Borras ens donaria l'empat però tampoc va ser així després d'una bona aturada de la portera visitant, tocava seguir i així va ser a falta de 13 minuts i i després de fer pals i remats que incompresiblament no entraven Marta Borras va trobar una bola alta que va rematar perfectament al fons de la xarxa posant un empat a 2!!
Nosaltres no ens conformàvem amb l'empat i vam seguir apretar i va arribar la 15 falta de l'Igualada a   3 minuts del final, tots pensabem ara SI, però la Marta Borras nova poder batre la portera, encara quedaven 3 min i no vam deixar d'intentar-ho ,però a falta de 28 segons una bola tonta dins l'area va anar a parar a l'estic de Anna Gil que anotava el 2 a 3 definitiu.
Això es hoquei en estat pur , quant no sentencies les ocasions acabes pagant les conseqüencies i molt cares!! Ja no per perdre simplement sinó per veure que s'ha escapat per els teus propis errors, tot i això partidás de les noies del BIR , tornant aixecar un 0 a 2 i manant contra un rival que va treure petroli d'una pista amb que amb situacions normals després d'analitzar el partit els punts s'haurien d'haver quedat a Bigues!!