dilluns, 8 d’octubre de 2012

CRONICA JORNADA Nº4 TRAVIESAS HC - BIR

Aquest dissabte l'equip va viatjar a Vigo a jugar el partit d'oklligaF contra el Traviesas un dels equips que encara no han puntuat en aquest inici de lliga, tot i que com sempre la majoria de gent creu... el partit seria plàcid, l'equip tenia molt clar que s'ha de respectar qualsevol rival ja que els punts es guanyen dins la pista i no per la classificació de l'equip rival.
El partit va començar amb poc ritme degut una mica al viatge de l'equip el mateix dia , els 10 primers minuts van ser força igualats  amb grans actuacions de la portera local que no ens permetien obrir la llauna , després de fer el primer gol l'equip va deixar el nervis de banda i va començar a fer el seu joc habitual tot i que al final de la primera part el resultat era de 0 a 3 .  A la segona l'equip  es va fer amo i senyor del partit , els gols van anar caient fins arribar al 1 a 8 final favorable al Bir, i amb això els primers 3 punts de l'any tornaven cap a catalunya .
Cal destacar també el debut aquest any de la segona portera de l'equip L'alba que també va fer una feina excelent amb molt bones  aturades que van servir perquè l'equip contrari només ens fes  1 gol després d'un penal molt dubtòs , Felicitats noies a seguir treballant !!!
Un cop els 3 punts punts al sarró les noies van poder gaudir de l'excelent cuina tipica, ñam ñam !!

Noticies de premsa local:

El C.H.P Bigues i Riells visitó la pista del Traviesas H.C, el dominio y la posesión de bola de las catalanas fue constante durante todo el partido. La primera parte terminó con un 0-3 y en la segunda parte no cambió la tónica pues el conjunto de Albert Bou marcó 5 goles más. El Traviesas H.C. consiguió marcar un gol pero no varió el dominio y la confianza de las visitantes. El marcador final reflejó un 1-8.( via eldeportefemenino.com )

http://www.atlantico.net/noticia/213525/traviesas/bigues/riells/claridad/

Sentim no tenir més fotografies del partit ... però el nostre fotògraf va perdre l'avio!!!

Cap comentari: